Panasonic Aquarea High Performance All-in-One

DHPS: “een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van onze aarde”

DHPS is distributeur van onder andere Panasonic warmtepompen

Wij geloven dat we een bijdrage kunnen leveren aan de duurzaamheid van onze aarde. Onze systemen halen de energie uit onze omgeving, uit de bodem of de lucht. Dat is goed voor het milieu. En u bent ook jarenlang verzekerd van lage energiekosten. Het relatief eenvoudige principe van de warmtepomp vraagt wel om een ingenieuze regeling en sturing. Daar hebben we onze expertise van gemaakt.

Met onze systemen kunnen zowel particulieren als bedrijven het milieu én hun portemonnee sparen. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis, een kantoor of een bedrijfsgebouw. Warmtepompen bieden minstens zoveel kansen als het gebruik van zonnepanelen, als het gaat om het sparen van het milieu en uw portemonnee. Sterker nog: een warmtepomp laat zich uitstekend combineren met zonnepanelen!

Hoge kwaliteit, gedegen engineering en advies over design en implementatie. Dat is waarin we ons als Dutch Heat Pump Solutions (DHPS) onderscheiden. Opdrachtgevers, zoals architecten, bouwers en installateurs, komen speciaal naar ons om onze aanpak. De samenhang tussen goede functionaliteit, fraaie designs en hoge kwaliteit is daarbij cruciaal.

Naast het leveren van nieuwe warmtepompen, verzorgen we ook innovatieve regelingen en besturingen voor bestaande warmtepomp-installaties die in de praktijk niet optimaal draaien.

Wij leveren complete verwarmingssystemen waarbij we alle benodigde componenten op elkaar afstemmen. Vanzelfsprekend geven wij op die systemen uitgebreide service en onderhoudsgarantie.