Warmtepompen van De Warmte B.V.

Duurzame warmte was nog nooit zo stijlvol! De Pomp AO is een stijlvolle all-electric ready hybride warmtepomp. Aangezien dit een monoblock is, is er geen binnenunit nodig, dat bespaart een hoop ruimte. Het vermogen van de Pomp AO ligt tussen de 2 en 8 kW en is door haar hoge vermogen geschikt voor de eerste stap naar all-electric voor het merendeel van de Nederlandse huizen. Daarnaast is de warmtepomp met een efficiëntie (COP) van 5.3 en een all-in prijs van €3,400 een warmtepomp met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Bespaar tot 85% gas

Omdat het hier om een hybride systeem gaat hoef je niet bang te zijn om in de kou te zitten, zelfs als het vriest kan de Pomp AO jouw huis efficiënt verwarmen. Met behulp van slimme software bepaalt de pomp zelf of hij deze warmtevraag aan kan, of dat de CV-ketel bij moet springen. Hierdoor bespaar je tot 85% op gas. Waardoor jij de investering snel terug zal verdienen.

Stijlvol en stil design

De stijlvolle warmtepomp onderscheidt zich naast zijn prestaties ook op het ontwerp. De lelijke plastic dozen aan de gevel van de woning zijn een barrière voor mensen die willen verduurzamen in stijl. De Pomp AO is met haar poedergecoate stalen uitstraling een hoogwaardige toevoeging aan je huis of tuin. Een warmtepomp om indruk mee te maken! En niet alleen op het gebied van stijl. Ook op het gebied van geluid is de Pomp AO een voorloper. Door een hoogwaardige compressor, een groter luchtstroom oppervlak en een speciaal ontworpen ventilator, is de Pomp AO de stilste warmtepomp in zijn klasse.

Binnen 4 weken leverbaar

DeWarmte heeft, in vergelijking met andere fabrikanten en aanbieders, een heel korte levertijd van maar 4 weken. Dit betekent dat je vanaf het moment van het aanvragen van de offerte binnen 4 weken kan genieten van duurzame warmte. Ze kijken door middel van een videocall met je mee of en waar de warmtepomp geïnstalleerd kan worden en plannen een voor jou passend moment om te installeren. De Pomp AO wordt binnen een dag geïnstalleerd door hun eigen vakkundige installateurs. Deze installatie is erg eenvoudig, omdat er geen leidingen naar de CV-ketel getrokken hoeven te worden. Het slimme systeem is aan te sluiten op elk punt in het CV-circuit. Kortom, minder leidingwerk dus van binnen is niets te zien. Wel zo strak.

Real-time inzichten

Het regelsysteem wordt continu geüpdatet om jouw Pomp AO te optimaliseren. Prestaties van je pomp zijn real-time in te zien via de ‘MyDeWarmte’ webapp. Een online omgeving waarin je in 1 oogopslag kunt zien hoeveel warmte er wordt opgewekt, hoeveel stroom dit kost en hoeveel er in euro’s en CO2 bespaard wordt. Ook kan je hier instellingen zelf aanpassen, zoals de afgiftetemperatuur bij koeling.

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.