160 verschillende warmtepompmerken

Net als bij auto’s, heb je bij warmtepompen ‘Dacia’s’ en ‘Mercedessen’. Beide auto’s zijn uitvoerig getest, voldoen aan alle normen voor de openbare weg, en brengen je veilig van A naar B. Toch zie je wel degelijk verschillen in zaken als comfort, levensduur, brandstofverbruik en de toepassing van de nieuwste technieken. Datzelfde geldt voor warmtepompen, op veelal dezelfde kenmerken.

Verschillende merken en producten vergelijken bij de aanschaf van een warmtepomp doet er dus toe!  Via de gratis woningscan van Warmtepompvergelijker.nl krijg je een eerste advies en kunnen meer dan 180 warmtepompen van 19 verschillende merken op details worden vergeleken. Het aantal merken en producten op Warmtepompvergelijker.nl wordt continu uitgebreid. Een overzicht van alle 160 verschillende merken vind je via deze link in het artikel op onze blog-pagina.

Merken op Warmtepompvergelijker.nl

We stellen je in staat de warmtepompen van alle onderstaande merken te vergelijken. Dat doen we vanuit een onafhankelijke rol. We hebben dus geen belang bij welke fabrikant als beste uit jouw vergelijking komt. Op de fabrikantpagina's van ieder merk hieronder worden de kenmerken van hun productaanbod op hoofdlijnen beschreven.
DAIKIN_logo

Daikin

Daikin is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen. Daikin maakt hoogwaardige en energiezuinige systemen en complete klimaatoplossingen om voor iedereen op de wereld een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren. Warmtepompen maakt Daikin al sinds 1958, en onze fabriek staat in België.

Meer over Daikin
logo remeha

Remeha

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Met onze kennis en ervaring werken wij onder mee aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO2-uitstoot.

Meer over Remeha
viessmann-logo

Viessmann

De Viessmann Group is een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar geleden is opgericht en ondertussen is uitgegroeid tot één van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings- en koelsystemen in Europa

Meer over Viessmann
Logo Ferroli

Ferroli

Al meer dan 65 jaar bedenken en ontwikkelen wij betrouwbare klimaatoplossingen voor de projectmatige markt. Onze oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat, variëren van hoogstaande warmtepomp-/boilers, (elektrische) cv-ketels en boilers, biomassa toestellen en warmtedistributiesystemen. Met behulp van ons productportfolio streven wij naar een duurzaam binnenklimaat voor iedereen.

Meer over Ferroli
panasonic logo

Panasonic

Panasonic wordt in Nederland geïmporteerd en gedistribueerd door Dutch Heat Pump Solutions (DHPS) Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector.

Meer over Panasonic
Logo Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Alklima is als leveranciers van hoogwaardige klimaatsystemen ook vraagbaak voor onder meer adviesbureaus, architecten, energieleveranciers en overheidsinstanties op het gebied van complexe klimaatvraagstukken. Al vele jarenlang is Alklima bv/Mitsubishi Electric betrokken bij diverse duurzame initiatieven, waaronder nul-op-de-meter-woningen.

Meer over Mitsubishi Electric
ATAG Logo

ATAG

Al ruim 70 jaar worden in het Gelderse Lichtenvoorde prijswinnende verwarmingsproducten gemaakt. Gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid staan hierbij centraal. ATAG maakt verwarmingsoplossingen met een grote passie voor comfort, warmtetechniek en duurzame producten. ATAG zorgt ervoor dat –wereldwijd- ruim 800.000 huishoudens dagelijks genieten van hun comfort zone, waarbij het aan niets ontbreekt als het gaat om warmte.

Meer over ATAG
Nefit Bosch Logo

Nefit Bosch

Een van de belangrijke internationale kenniscentra voor research & development van Bosch Thermotechniek staat in Deventer. Hier vindt ook de productie en assemblage voor de thuismarkt en vele andere landen plaats. Het is bovendien de plek waar de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlandse markt is gevestigd.

Meer over NEFIT BOSCH
Logo Airwell

Airwell

Airwell is een Frans merk dat naar eigen zeggen toonaangevend is in zijn sector. Al meer dan 70 jaar is Airwell een expert en ontwerper van thermische en klimatologische oplossingen. De missie van Airwell is het creëren en verbeteren van welzijn.

Meer over Airwell
Midea

Midea

Midea is een Chinees merk. Midea Group heeft 150.000 medewerkers in dienst waaronder 500 engineers op de R&D afdeling. Bovendien heeft Midea een aantal dochterondernemingen zoals Little Swan, Toshiba, Wahin, Bugu, Colmo, Clivet, Eureka, Kuka, GMCC en Welling.

Meer over Midea

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.