Warmtepompvergelijker.nl legt verbinding tussen jou en betrouwbare warmtepompfabrikanten en -installateurs.

We hebben een onafhankelijke rol, maar werken actief samen met alle deelnemende fabrikanten die zich als partners hebben verbonden aan Warmtepompvergelijker.nl.

Nadat je op Warmtepompvergelijker.nl een warmtepomp hebt geselecteerd, is het vervolg in handen van onze deelnemende fabrikanten. Zij nemen contact met je op, en plannen in overleg een afspraak met een betrouwbare installateur. De installateur komt vrijblijvend bij jou thuis voor een maatwerkadvies.

Alle onderstaande fabrikanten nemen actief deel aan Warmtepompvergelijker.nl. Samen zorgen we er voor dat jij optimaal geholpen wordt, vanaf het invullen van de scan tot de plaatsing van de warmtepomp bij jou thuis.

Deelnemende fabrikanten

Daikin is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen. Daikin maakt hoogwaardige en energiezuinige systemen en complete klimaatoplossingen om voor iedereen op de wereld een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren. Warmtepompen maakt Daikin al sinds 1958, en onze fabriek staat in België.

Naar de website

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Met onze kennis en ervaring werken wij onder mee aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO2-uitstoot.

Naar de website

De Viessmann Group is internationaal een van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings-, industriële en koelsystemen. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf telt 12.000 medewerkers en is goed voor een omzet van 2,25 miljard euro voor de groep.

Naar de website

Al meer dan 65 jaar bedenken en ontwikkelen wij betrouwbare klimaatoplossingen voor de projectmatige markt. Onze oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat, variëren van hoogstaande warmtepomp-/boilers, (elektrische) cv-ketels en boilers, biomassa toestellen en warmtedistributiesystemen. Met behulp van ons productportfolio streven wij naar een duurzaam binnenklimaat voor iedereen.

Naar de website

Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector.

Naar de website

Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Alklima is als leveranciers van hoogwaardige klimaatsystemen ook vraagbaak voor onder meer adviesbureaus, architecten, energieleveranciers en overheidsinstanties op het gebied van complexe klimaatvraagstukken. Al vele jarenlang is Alklima bv/Mitsubishi Electric betrokken bij diverse duurzame initiatieven, waaronder nul-op-de-meter-woningen.

Naar de website

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.