Warmtepompvergelijker.nl stelt je in staat de producten van alle onderstaande fabrikanten te vergelijken. Dat doen we vanuit een onafhankelijke rol. We hebben dus geen belang bij welke fabrikant als beste uit jouw vergelijking komt.

We hebben wél een belang bij een helder overzicht en een goede opvolging van jouw aanvraag. Daarom werken we daarin samen. Nadat je hier een warmtepomp hebt geselecteerd, is het vervolg in handen van de betreffende fabrikant. Zij nemen contact op, en plannen indien gewenst een afspraak met een betrouwbare installateur.

De installateur komt in overleg vrijblijvend bij je thuis voor een maatwerkadvies. Samen zorgen we er voor dat je optimaal geholpen wordt, vanaf het invullen van de scan tot de plaatsing van de warmtepomp bij jou thuis.

Deelnemende fabrikanten

Daikin

Daikin is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen. Daikin maakt hoogwaardige en energiezuinige systemen en complete klimaatoplossingen om voor iedereen op de wereld een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren. Warmtepompen maakt Daikin al sinds 1958, en onze fabriek staat in België.

Meer over Daikin

Remeha

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Met onze kennis en ervaring werken wij onder mee aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO2-uitstoot.

Meer over Remeha

Viessmann

De Viessmann Group is een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar geleden is opgericht en ondertussen is uitgegroeid tot één van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings- en koelsystemen in Europa

Meer over Viessmann

Ferroli

Al meer dan 65 jaar bedenken en ontwikkelen wij betrouwbare klimaatoplossingen voor de projectmatige markt. Onze oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat, variëren van hoogstaande warmtepomp-/boilers, (elektrische) cv-ketels en boilers, biomassa toestellen en warmtedistributiesystemen. Met behulp van ons productportfolio streven wij naar een duurzaam binnenklimaat voor iedereen.

Meer over Ferroli

Panasonic

Panasonic wordt in Nederland geïmporteerd en gedistribueerd door Dutch Heat Pump Solutions (DHPS) Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector.

Meer over Panasonic

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Alklima is als leveranciers van hoogwaardige klimaatsystemen ook vraagbaak voor onder meer adviesbureaus, architecten, energieleveranciers en overheidsinstanties op het gebied van complexe klimaatvraagstukken. Al vele jarenlang is Alklima bv/Mitsubishi Electric betrokken bij diverse duurzame initiatieven, waaronder nul-op-de-meter-woningen.

Meer over Mitsubishi Electric

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.