Warmtepompen van GREE

Wereldwijd heeft Gree 400 miljoen gebruikers en een productiecapaciteit van meer dan 60 miljoen airconditionings voor de residentiële markt. Gree produceert in 14 verschillende vestigingen in China en tevens in Brazilië en Pakistan. Daarmee produceert Gree 1 op 3 airconditioners welke wereldwijd in gebruik zijn. Daarnaast produceert Gree ook, air treatment systemen, huishoudelijke apparaten en hoogwaardige communicatieapparatuur.

 

GREE Versati warmtepompen

Zorg voor een perfect geregeld leefklimaat met de nieuwste Versati warmtepompen van Gree. De Gree Versati warmtepomp is geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen en kantoren en kan tevens het sanitair warmwater bereiden. De Gree Versati warmtepomp is verkrijgbaar in een split- of monoblockuitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar. Alle Versati warmtepompen zijn voorzien van het milieuvriendelijke R32 koudemiddel. In vergelijking met het koudemiddel R410A is het GWP (de mate waarin een broeikasgas bijdraagt aan de opwarming van de aarde) van R32 slechts één derde (675), terwijl het een veel lager koudemiddelvolume mogelijk maakt. Dankzij het verlichte LCD-kleurenscherm zijn alle functies van de Gree Versati duidelijk af te lezen. De logische indeling toont de verschillende functies met de bijbehorende parameters op één pagina.

Enkele functionaliteiten:

  • Diverse timers
  • Wekelijks te programmeren
  • Snelle warmwatervoorziening
  • Legionellabescherming
  • Inregelen van vloerverwarming
  • Bediening via wifi

De SCOP-waarden van de Gree Versati zijn*:

  • bij 35 °C aanvoertemperatuur (vloerverwarming): 4,2 – 4,8
  • bij 55 °C aanvoertemperatuur (radiatoren): 3,2 – 3,7

* Afhankelijk van het gekozen vermogen

De Gree Versati warmtepomp is tevens toe te passen als hybride-oplossing in combinatie met een reguliere CV-ketel. Gree Nederland heeft de Versati warmtepompen op voorraad én leverbaar binnen heel Nederland.

 

 

GREE VERSATI Monoblock

De Gree Versati III Monoblock warmtepomp is eenvoudig te installeren doordat het alleen een buitendeel betreft. Deze warmtepomp, met een vermogen van 6 tot 16 kW, heeft als voordeel dat deze kan worden gecombineerd met een vloerverwarming of met ventilatorconvectoren. In 2023 introduceert Gree de Versati IV Monoblock warmtepomp. Ontzorg uzelf volledig en combineer de Versati Monoblock met een sanitair warmwatertank voor het opwekken van sanitair warmwater.

GREE VERSATI MONOBLOC
GREE VERSATI MONOBLOCK

 

GREE Versati All-in-One

De Gree Versati III All-in-One wordt de alles-in-één genoemd doordat zowel de warmtepomp als de sanitair warmwatertank à 185 liter in één behuizing zitten. De All-in-One-warmtepomp is eenvoudig te installeren omdat alle aansluitingen zich aan de bovenzijde bevinden. Bovendien is de warmtepomp ruimtebesparend doordat deze eenvoudig in een hoek kan worden geplaatst. De warmtepomp is leverbaar met vermogens van 6 tot 16 kW. Tenslotte is het mogelijk om de Gree Versati III All-in-One te combineren met vloerverwarming, ventilatorconvectoren etc.

 

GREE VERSATI-ALL-IN-ONE
GREE VERSATI-ALL-IN-ONE

 

GREE Versati Split

De Gree Versati III Split-warmtepomp bestaat uit een binnen- en een buitendeel en is leverbaar met vermogens van 6 tot 16 kW. De Versati Split heeft een ingebouwde circulatiepomp en kan direct worden aangesloten op verschillende systemen zoals vloerverwarming, convectoren, watertanks enz. Anders dan de Versati All-in-One heeft de Split géén ingebouwde sanitair warmwatertank. De Split is te combineren met een separate warmwatertank. De compressor en het expansieventiel zorgen voor een nauwkeurige watertemperatuurverhoging in twee stappen waardoor de warmtepomp het water sneller verwarmt en minder energie verbruikt.

GREE Versati 3 Split
GREE VERSATI  SPLIT

 

 

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.