Warmtepompen van NXT Monday

NXT Monday is een dynamisch Nederlands bedrijf, gevestigd in Zutphen en Kerkrade, van waaruit ze de gehele Nederlandse markt bedienen. Al vijf jaar lang brengt NXT Monday een frisse wind in de wereld van duurzame oplossingen door voortdurend vernieuwende ideeën te introduceren. Hun assortiment bestaat uit producten zoals de R290-warmtepompen, warmtepomp-boilers, buffervaten en andere innovatieve oplossingen. Als relatief jonge speler zijn ze toegewijd aan het toegankelijk maken van duurzame warmte voor iedereen. Met een ongebreidelde passie voor milieuvriendelijke technologieën hebben ze zich gevestigd als pionier op het gebied van groene verwarmingsoplossingen. In slechts vijf jaar tijd heeft NXT Monday een sterke reputatie opgebouwd als een bedrijf dat niet alleen warmte levert, maar ook bijdraagt aan een betere, groenere wereld. Met een scherp oog voor innovatie en een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid, blijft NXT Monday een onmiskenbare kracht in het domein van klimaatoplossingen. NXT Monday maakt duurzame energieoplossingen bereikbaar voor iedereen.

 

NXT Monday THE ONE

THE ONE warmtepomp is geschikt voor ieder huishouden en biedt een hoge COP van 6.34 en een energie A+++ rating. THE ONE kan een hoge aanvoertemperatuur van wel 75 graden bereiken en is geschikt voor elk afgiftesysteem. Verder is de warmtepomp voorzien van WIFI en een automatisch legionellapreventiesysteem. Hij is verkrijgbaar in een 6 kW of 12 kW uitvoering.

THE ONE is ontwikkeld in- en voor het Nederlandse klimaat. Dit betekent dat we extra stappen hebben gezet om hem klaar te maken voor ons wisselvallige weer. Door zijn robuuste poeder coating is hij bestand tegen alles wat het Nederlandse weer te bieden heeft. Hij is daardoor niet alleen een mooi plaatje om te zien, maar u zult ook geen roestplekken vinden na 15 jaar trouwe dienst. Door een warmtepomp speciaal voor de Nederlandse markt te ontwikkelen bereikt THE ONE de hoogste efficiëntie in zijn klasse. Daarnaast is hij niet gevuld met schadelijke gassen die ons klimaat schade toe berokkenen, maar heeft een footprint die 300 keer minder is dan de meeste andere warmtepompen. U doet dus iets goeds voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

THE ONE kan op een hybride, all-electric ready of all-electric manier worden geinstalleerd. Bij een een hybride of all-electric ready opstelling communiceert hij met uw CV-ketel. Samen zorgen ze voor een prettige temperatuur in huis. In de praktijk betekent dit dat uw CV-ketel voor het grootste gedeelte uitstaat. Pas wanneer er echt vrieskou heerst, zal de CV-ketel bijspringen. U kunt dus tot 80% van uw gasverbruik besparen met deze oplossing.

THE ONE is een modulerende lucht/water monoblock warmtepomp. U heeft dus geen last van een binnenunit die ruimte inneemt, wat de installatie in iedere situatie goed uitvoerbaar maakt. Bij iedere installatie wordt ook een Tado© thermostaat meegeleverd. Zo kunt u de temperatuur in uw huis zeer gemakkelijk en efficiënt regelen via uw smartphone of tablet.

Wanneer u dit wenst, kan NXT Monday uw warmtepomp op afstand uitlezen en monitoren. Hoewel we ervan uitgaan dat er niets mis zal gaan, kunnen wij te allen tijde op afstand problemen signaleren én vaak al oplossen. Ook kunnen wij de instellingen van THE ONE op afstand perfectioneren zodat u het hoogste rendement uit uw installatie haalt.

Bij de all-electric uitvoering installeren wij minstens één keer THE BLR, onze 100L warmtepompboiler. THE BLR heeft een vermogen van 1800W en werkt gewoon op een 220V-stekker. Hiervoor is geen afvoer naar buiten nodig en uw tapwater is nog nooit zo efficiënt verwarmd. Wij kijken samen naar wat uw huidige warmwatervoorziening nodig heeft en zorgen dat u uw douche of bad kunt gebruiken zoals u gewend bent.

  • THE ONE is ontwikkeld in- en voor het Nederlandse klimaat. Daardoor behaalt hij de hoogste efficiëntie in zijn klasse.
  • Dit betekent dat u Dutch Design krijgt en geen witte bak die na een jaar vol zit met roestplekken, maar een gepoedercoate unit met een strak design.
  • Door zijn R290 gas heeft THE ONE een uitstoot die 300 keer minder schadelijk is voor het milieu dan andere warmtepompen.
  • THE ONE is een lucht/water monoblock warmtepomp, waardoor we voor iedere woning een passende oplossing kunnen bieden.
  • Te verkijgen in hybride, all-electric ready én all-electric uitvoering.

  

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.