Hoe werkt de Quatt Hybrid?

De Quatt Hybrid is een lucht/water monoblock hybride warmtepomp, en bestaat alleen uit een buitenunit. In deze buitenunit circuleert een koudemiddel in een gesloten circuit. Door deze circulatie haalt de warmtepomp warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare energie. De Quatt Hybrid geeft deze energie via de condensor af aan de cv-leiding die vanaf de buitenunit naar het verwarmingssysteem in je woning loopt. De cv-ketel springt alleen bij als het buiten heel erg koud is, en voor warm tapwater. Tapwater gebruik je bijvoorbeeld om te douchen.

Bespaar tot 80% gas

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht. Zelfs als het vriest. En als het even nodig is, springt de cv-ketel bij. Ook voor je tapwater (bijvoorbeeld om te douchen) staat je cv-ketel paraat. Maar voor het verwarmen en warm houden van je woning is de Quatt Hybrid je grootste vriend. De AI-software berekent op basis van je energietarieven op welke momenten de Quatt Hybrid het alleen af kan, en wanneer je cv-ketel bijspringt of het overneemt. Zo bespaar je tot wel 80% gas. Zo verdien je je investering in 1-4 jaar terug!

Lekker stil

Lage geluidsproductie is een belangrijke eigenschap van een warmtepomp. Daarom is daar bij de ontwikkeling van de Quatt Hybrid erg veel aandacht aan besteed. Met succes! Want de Quatt hybrid is één van de stilste warmtepompen in zijn klasse. Het maximale geluidsvermogen van de Quatt Hybrid is 55 dB(A). Het minimale geluidsvermogen is 52 dB(A), wanneer de Quatt Hybrid op de stille modus draait.

Iconisch design

De Quatt Hybrid is qua design opvallend anders dan alle andere warmtepompen. Kies je voor de Quatt Hybrid, dan kies je voor een pronkstuk aan je gevel of op je dak!

Quatt regelt alles

Geen zin in ingewikkelde afstemming, geregel en gedoe? Je hebt alleen met Quatt te maken, niet met andere partijen. Zo ziet hun proces eruit:

  1. Je bestelt een Quatt Hybrid door €99 te betalen. Deze aanbetaling is refundable.
  2. Je doet een online installatiecheck. Hierop baseren zij een passend installatieplan!
  3. Via een videocall neem je met een van hun technisch adviseurs het installatieplan door.
  4. Ze installeren de Quatt Hybrid. Dit duurt 4-8 uur en ze laten alles tiptop achter!
  5. Zij regelen de subsidieaanvraag voor je.

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.