Warmtepompen van Vaillant

Volgens Vaillant draait de toekomst meer en meer om duurzaamheid en oplossingen voor verantwoorde systemen. Deze visie van Vaillant zorgt ervoor dat de producten in de toekomst niet alleen vriendelijker voor het milieu worden, maar ook steeds efficiënter in het gebruik. Vaillant draagt zorg voor de gehele levenscyclus van haar producten. Naast het installeren van de producten, zorgt Vaillant ook voor het onderhoud. Dit doen zij samen met technici, servicemedewerkers en partners in 60 verschillende landen. Voor het up-to-date houden van alle kennis, worden deze installateurs en partners regelmatig bijgeschoold.

 

Vaillant aroTHERM

Ben je op zoek naar een lucht-waterwarmtepomp die jouw ecologische voetafdruk verkleint? Dan is een aroTHERM misschien wel de uitkomst! De aroTHERM warmtepomp is verkrijgbaar in drie versies met verschillende technologieën, namelijk de aroTHERM plus, de aroTHERM split en de aroTHERM monobloc.

De aroTHERM plus maakt gebruik van een natuurlijk koudemiddel, kan gekoppeld worden aan zonnepanelen én heeft een laag aardopwarmingsvermogen (GWP). Deze warmtepomp is daarmee vriendelijk voor het klimaat en combineert dit alles met het verwarmen en koelen van je huis en het leveren van warm water. Dit doet de warmtepomp door het gebruik van het natuurlijke koudemiddel en heeft als resultaat een hoge temperatuur van het warme water. En dit alles in één unit.

Naast de plus variant is ook de aroTHERM ook in split of monobloc uitvoering verkrijgbaar. Kies je voor de aroTHERM split, dan worden er twee units geïnstalleerd. Eén unit installeer je in je huis en deze unit bevat onder andere de condensor. Andere onderdelen van de warmtepomp installeer je buiten je huis.
Als je kiest voor de aroTHERM monobloc, dan worden alle onderdelen in één unit geplaatst. Deze warmtepomp installeer je buiten je huis.

 

aroTHERM plus VWL 125_6 met uniTOWER VIH QW 190_6
aroTHERM plus VWL 125_6 met uniTOWER VIH QW 190_6

 

Vaillant flexoCOMPACT

Gebruik maken van de koelte uit de lucht, of juist uit de bodem? Of toch gebruik maken van de warmte van het water? Met de Vaillant flexoCOMPACT wordt de warmtepomp afgesteld op de warmtebronnen uit jouw omgeving. Door gebruik te maken van de koelte uit de lucht of uit de bodem, kan de flexoCOMPACT in de zomer je huis tot wel 5 graden koeler maken. Deze warmtepomp heeft een A+++ energielabel en daarmee energiezuinig.

En met een bijbehorende sensoHOME thermostraat ontbreekt het ook aan gemak niet bij de Vaillant flexoCOMPACT. De sensNET module en app maken het je nog gemakkelijk. Hiermee kun je op afstand je verbruik van de energie inzien, de opbrengsten van de bodemwarmte, luchtwarmte en misschien wel je zonnepanelen. Natuurlijk kun je ook op afstand de temperatuur regelen.

 

flexoCOMPACT VWF

 

Interessante video’s van Vaillant

Hieronder vind je een aantal interessante video’s van Vaillant.

 

 

 

 

 

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.