Mitsubishi Electric Ecodan Compact ZCR-112YA-200

Mitsubishi Electric: “Alles draait om kwaliteit”

Alles draait bij Mitsubishi Electric om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken.

Kwaliteitszorg garandeert slimme keuze

Het Quality Information System is de spil van onze kwaliteitszorg. In deze Europese database leggen we de prestaties van de geplaatste warmtepompen, airconditioners, ventilatie, WTW-systemen en andere installaties vast. Het is een van de informatiebronnen voor het internationale overleg dat we ongeveer vier keer per jaar met importeurs uit andere landen voeren om ervaringen te delen en suggesties voor modificaties door te geven aan de fabrieken in Japan.

De kwaliteit van een A-merk begint met kennis

Maar uiteraard zijn het de mensen die van een topproduct ook daadwerkelijk een topoplossing maken. Daarom volgt iedereen in ons bedrijf regelmatig cursussen en trainingen. Technische, maar ook bijvoorbeeld gericht op communicatie of een bepaalde gebruikersgroep; zo hebben we adviseurs die zijn gespecialiseerd in Retail, Zorg, Woningsbouw, Onderwijs, of een ander toepassingsgebied.