Maak kennis met Gree Nederland

Gree Nederland is onderdeel van Kusters Technische Handelsonderneming (THO) en Kusters THO was als één van de eerste bedrijven in Nederland actief in warmtepompen. Al dertig jaar is Gree ons vaste merk voor airconditioning en warmtepompen en met 300 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd is Gree met recht een uitstekende keuze in prijs en kwaliteit.

Gree Versati voor effectief verwarmen en koelen

De Gree Versati warmtepomp wekt energie op door luchtwarmte op een milieuvriendelijke manier te benutten. De Versati is verkrijgbaar in een split- of monoblockuitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar. Bij de Versati All-in-One zitten de warmtepomp en de sanitair warmwatertank in één behuizing. De All-in-One is daardoor ruimtebesparend. De Versati warmtepomp is te combineren met vloerverwarming of met ventilatorconvectoren.

Ook verkrijgbaar in Hybride-opstelling

Geeft u de voorkeur aan een combinatie van een bestaande CV-installatie en een warmtepomp? De Versati monoblock- en splitwarmtepomp zijn standaard voorzien van een Hybride-opstelling. Om de communicatie met uw CV-installatie te realiseren is een hybride-relaismodule vereist. Deze module is direct en uit voorraad leverbaar.

Aandacht voor uw leefklimaat

De Gree Versati heeft een intelligente bediening en bestaat uit de nieuwste generatie onderdelen. Bovendien is de Versati bij Gree Nederland direct uit voorraad leverbaar. De Gree Versati valt binnen de ISDE-certificering waardoor u bij aanschaf in aanmerking komt voor een interessante overheidssubsidie. Ook geeft Gree Nederland maar liefst vijf jaar garantie op de Versati warmtepomp.

Welk type warmtepomp is het meest geschikt voor uw woon- of werksituatie? Een pasklaar antwoord op deze vraag is niet voorhanden. Wél is het van groot belang u goed te (laten) informeren alvorens u tot deze serieuze investering overgaat.

Loyaal, daadkracht en expertise

Met deze kernwaarden investeren wij dagelijks in een goede relatie met ons uitgebreide netwerk van erkende Gree-dealers door heel Nederland. Wij geloven dat continue ontwikkeling, directe en heldere communicatie en investering in een stabiele vertrouwensband zorgt voor gezamenlijk succes. Zo profiteren onze Gree-dealers én u als eindgebruiker van stabiliteit, effectiviteit en een betrouwbaar product.

Wilt u weten wat de Gree Versati kan betekenen voor de verduurzaming van uw leefklimaat? Laat u vrijblijvend informeren door ons team van accountmanagers over de mogelijkheden voor uw situatie of bezoek onze showroom.